Tuomo’s Games Oy, kansainvälinen videopeli yritys

0
718

Kansainvälinen pelifirma hakee sijoittajia

Tuomo’s Games Oy on kasvuvaiheessa oleva kansainvälinen firma jonka pelejä myydään 128 eri maassa. Suurimmat tuottoa tuovat maat ovat Yhdysvallat, Saksa sekä Englanti mutta eniten yksikköjä myyntimäräisesti olevat maat ovat Yhdysvallat, Kiina sekä Venäjä.

Tuomo’s Games Oy hakee 100 000€ rahoitusta 10% osuudella, myös muut sijoitukset kiinnostavat

Rahoituksen tarve

Tuomo’s Games Oy hakee enkelisijoittajia yrityksen laajentamista ja modernisointia varten: laitteisto jolla pelejä tuotetaan alkaa ikääntymään; näiden laitteiden uusintoihin ja markkinointiin sekä konsoli testaus kitteihin ynnä muihin kuluihin, jotka pelien tuottamisesta ja julkaisusta koituvat.

Videopelit

Tuomo’s Games Oy on tuottanut ja julkaissut 10 videopeliä, pääsääntöisesti PC alustalle. Vuonna 2019 Tuomo’s Games Oy julkaisi ensimmäisen pelinsä Nintendo Switch konsoli alustalle. Tällä hetkellä firma valmistelee Mobiili versiota Free to Play rahoitusmallilla sekä Playstation konsoli versiota lähitulevaisuudessa.

Nopea tuotto marginaali

Tuomo’s Games Oy pelit tuottavat hyvin voittoa; uusin peli Helga: Euphorium’s Song peli sai budjettinsa takaisin neljässä tunnissa ja alkoi tekemään voittoa viidessä tunnissa pelin julkaisusta.

Tuomo’s Games Oy firmana

Tuomo’s Games Oy on vuonna 2017 perustettu videopelien julkaisu ja tuotanto firma, joka aloitti toiminimenä ja on jatkanut osakeyhtiönä vuodesta 2020 lähtien.

Tuomo’s Games Oy:llä on yksi vakituinen työntekijä Tuomo Laine, jolla on yli 20 vuoden kokemus videopeli alalta. Muut tarvittavat työt työstetään alihankantana projektikohtaisesti.