Reactored.com

0
775
reactored

Tehokas työkalu kielten opiskeluun

Missiomme on tehdä opiskelusta helpompaa, yksinkertaisempaa ja virtaviivaisempaa. Nämä ovat asioita joille, myös Reactored kielityökalun peruskivi on valettu.

Reactored kieltenoppimisympäristöä on kehitetty yhteistyössä Suomalaisten koulujen kanssa. Lähtökohtana on ollut koko prosessin ajan opiskelijan näkökulma uuden kielen opiskelussa. Automatisoitu tarkistaminen vähentää turhautumista, ja säästää aikaa niin opiskelijalta kuin vanhemmilta ja opettajiltakin. Oikeastaan koko yrityksen tarina on alkanut oivalluksesta, keskellä uuden kielen oppituntia. “Miksi kieliä opiskellaan vieläkin näin? Miksi tarkistaminen tehdään edelleen käsityönä ? – on pakko olla tehokkaampi tapa”

Palvelun idea on tehdä uusien sanojen ja lauseiden omaksumisesta, mahdollisimman tehokasta ja helppoa. Reactoredin oikeinkirjoitustunnistajan ansiosta, opiskelijat saavat kielitehtävät oikein jo ensimmäisestä kerrasta lähtien. Näin motivaatio säilyy ja uusia kieliä on mielekkäämpi harjoitella yhä uudestaan ja uudestaan.