Rahoitusta yrityksen eri vaiheisiin

Rahoitusta yrityksen eri vaiheisiin

RAHOITUSTA YRITYKSEN ERI VAIHEISIIN

Kiinnostavatko sinua yrityksen eri rahoitusvaihtoehdot? Haluaisitko yhdellä ilmoituksella tavoittaa suuren joukon sijoittajia ja rahoittajia?
Ota yhteyttä tai jätä julkinen ilmoitus

MITEN HAKEA YRITYSRAHOITUSTA

Yritysrahoituksen hakemiseen ei ole yhtä oikeaa tapaa. Tyypillisesti yrityksen rahoitusjärjestelyt ovat monitasoisia prosesseja, missä useampien asioiden on loksahdettava kohdalleen ennen lopullista onnistumista. Esimerksiksi monesti businessenkeli, ja VC-rahoituksen ehtona on myös julkisen puolen positiivinen rahoituspäätös.
Mistä aloittaa? BAF suosittelee aina ensin tarkastelemaan oman yrityksen tilaa objektiivisesti. Oletko itse valmis sijoittamaan omaan yritykseesi? Jos tuntuu että et ole itsekkään valmis sijoittamaan yritykseesi, ei ulkopuolisiakaan sijoittajia kannata turhaan häiritä.
Seuraavaksi kannattaa miettiä minkä tyyppistä rahoitusta kannattaa hakea. Yrityslaina saattaa tuntua kalliilta, mutta omien osakkeiden myyminen liian aikaisessa vaiheessa vasta kallista onkin.
Kannattaa myös tutustua Kari Nurmen kirjoittamaan artikkelisarjaan “Sijoittajaviestintä on taitolaji“, mistä toivottavasti löytyy eteenpäin vieviä ajatuksia.

1 Comment

Vastaa