PHD Nordic

0
734
phd nordic

PHD NORDIC

PHD Nordic on vuonna 2010 perustettu pikamittauksia tarjoava yritys. Tuotteen prototyyppiä on käytetty erilaisissa vedenlaadunmittauskampanjoissa Suomessa ja viimeisimpänä Nepalissa.

Nepalissa mittaukset suoritettiin Finnish Consulting Groupin toimesta osana puhtaan veden hankkeita. Kampanjassa selvitettiin menetelmän soveltuvuutta paikallisen vedenkäyttäjän apuvälineeksi vedenlaadun tarkkailuun. Samalla on selvitetty mahdollisia jakelukanavia kyseisessä maassa.

GTK:n ja SYKE:n kanssa on neuvoteltu arseenimittauksen soveltuvuutta heidän puhdasvesikamppanjoihin Bangladeshissä ja Vietnamissa. Hankkeiden tarkoitus on rakentaa uudenlaisia vedenpuhdistusjärjestelmiä ja osana niitä pilotoidaan vedenlaaduntarkkailua paikallisten vedenkäyttäjien toimesta PHD Nordicin tuotteilla. Lisäksi hankkeiden kautta on tarkoitus löytää paikalliset jakelukanavat tuotteillemme.

TUOTEEMME

Tuotteet perustuvat paperiseen mikrofluidiseen järjestelmään ja puhelin applikaatioon, jolla analyysi saadaan helposti ja nopeasti. Applikaatio mahdollistaa tulosten jakamisen pilvipalveluun. Tuotteen toiminta tarkemmin videossa: https://www.youtube.com/watch?v=OhJhPEkKdrg.

SIJOITTAJAKSI?

Etsimme nyt sijoitusta mittausmenetelmän kaupallistamiseen ja massavalmistuksen aloittamiseen.

Olemme arvioineet että kaupallistamisvaihe vaatii n. 160 000€. Tuolla investoinnilla saadaan:
1. kaupallisesti kypsä massavalmistettava As-mittausliuska (ja ensimmäiset toimitukset esim. Nepaliin tai Bangladeshiin)
2. analysointiohjelmistoon liitetty pilvipalvelu (yhteistyössä Suomen Ympäristökeskuksen kanssa), joka opastaa mittauksen ottajia toimenpiteisiin tuloksen mukaan sekä varoittaa käyttäjiä, jos muut tuotteen käyttäjät ovat havainneet ongelmia samalla alueella.

Ota yhteyttä