VIIMEISIMMÄT ARTIKKELIT

Mejän tiimi räjähdyksellä kasvava kotihoidon yritys.

Hei kaikille ja aivan mahtavaa kesän alkua❣ Nimeni Tuulia Impiö ja olen Mejän tiimi oyn yrittäjä sekä perustaja Rovaniemeltä.  Reilu vuosi sitten esittelin juuri perustettua yritystämme täällä. Jännitys oli valtaisa tulisiko siitä omasta yrityksestä sellainen, jossa työntekijät viihtyvät ja asiakkaat saisivat sellaista palvelua kuin he oikeasti tarvitsevat.  Ennen kuin saimme omia asiakkaita päätimme auttaa toisia yrityksiä todella suuressa hoitajapulassa paikaten itse puolisoni sekä kahden työntekijämme kanssa sairaslomia ja akuutteja henkilöstö vajeita eri yrityksissä. Tämän ansiosta olemme päässeet tutustumaan eri hoivatyön ympäristöihin ja olemme saaneet todella hyviä yrityskumppaneita.  Syksyllä 2021 pääsimme aloittamaan oman kotihoidon ja kotiin vietävät palvelut. Toimimme ensin Rovaniemen kaupungin palveluseteli yrittäjinä, jonka jälkeen solmimme myös Rovaniemen kaupungin kanssa ostopalvelusopimuksen ikäihmisten palveluihin. Aloittaessamme palvelut henkilökuntaamme kuului 4 työntekijää itseni sekä puolisoni mukaan lukien. Toimintamme kehittyessä yritykseemme on kuukausittain saapunut n. kolme uutta työntekijää. Tänään yrityksessäni toimii 24 hoitajaa ja asiakkaita meillä on n. 100. Tulevaisuuden suunnitelmana yrityksellämme on tarkoitus laajentua laajemmalle alueelle Suomessa sekä mahdollisesti myös kansainvälisesti.  Tuulia Impiö, toimitusjohtaja Mejän tiimi oy

Singa tarjoaa piensijoittajille vaihtoehtoista sijoitusta

0

Singa tarjoaa piensijoittajille vaihtoehtoista sijoitusta – vvk-lainassa kymmenen prosentin korko ja minimisijoitus 500 euroa

Suomalainen kasvuyritys Singa modernisoi karaokea maailmanlaajuisesti ja hakee rahoituksella vauhtia Pohjois-Amerikan lanseeraukseen. Invesdorin alustalla tehtävä kierros on tuonut jo yli 2,4 miljoonan euron verran sijoituksia Singan vaihtovelkalainaan.  Mukaan sijoittamaan ehtii vielä 26.1.2022 asti.                        

Singan kierroksen ankkurisijoittajia ovat Suomen Teollisuussijoitus, Woltin ensimmäisiin sijoittajiin kuuluvan Ilkka Kivimäen Maki.vc, Superhero Capital, Corporatum ja Icebreaker-rahaston partneri Kristian Pentti.

Singan vaihtovelkakirjalaina on sijoitustuote, jossa lainapääoma vaihdetaan yhtiön osakkeiksi. Sijoittajat saavat lainapääomalle 10% vuosikoron konversioon asti, sekä konversion yhteydessä -20% alennuksen osakkeen hintaan. Näin lainapääomalle saadaan reilu tuotto jo ennen osakkeiksi vaihtamista.

Karaoke on todella suosittu viihdemuoto, mutta samalla se on hyödyntämättä jäänyt 15 miljardin dollarin liiketoimintamahdollisuus. Viihdeteollisuus on siirtynyt muilta osin digitaaliseen jakeluun, mutta karaoke on juuttunut 90-luvulle. Singan tavoitteena on tehdä karaokelle se, minkä Netflix on tehnyt elokuville ja Spotify musiikille: päivittää ja mullistaa kokonainen ala sekä tarjota laulajille ja karaokepaikoille nykyaikainen käyttäjäkokemus.

Singan tuotteesta löytyy kaksi versiota: Singa Business, karaokepalvelu ammattikäyttöön esimerkiksi ravintoloille, ja Singa Consumer, mobiililaitteilla ja älytelevisioissa toimiva kuluttajapalvelu. Molemmat perustuvat kuukausittaisiin tilausmaksuihin.

Singan liikevaihto on kasvanut jokaisena vuonna palvelun julkaisemisesta lähtien, myös globaalin pandemian aikana. Vuoden 2015 jälkeen Singa on laajentunut 34 maahan ja kasvanut yli 30 ammattilaisen tiimiksi. Yhtiö on juuri aloittanut toimintansa Pohjois-Amerikan markkinoilla, mikä on alueen monimutkaisten lisensointi- ja tekijänoikeusmekanismien takia merkittävä virstanpylväs.                                                          

Singan Invesdor-sivu ja linkki sijoitukseen: https://invest.invesdor.com/fi/pitches/1103

3D palapelit, kaksi ensikertalaista nuorta opiskelija-yrittäjää

0
Tervehdys Gabriel, En tiedä onko tämä oikea paikka kirjoittaa, mutta kirjoitan silti.  Olemme kaksi kauppakorkean yliopistolaista (26v ja 25v), jotka pyörittävät verkkokauppaa nimeltä 3dpalapelit.com. Olemme tehneet sitä viimeiset 6kk. Tämä on meidän ensimmäinen yritys. Etsimme mentoria tai rahoittajaa, pro bono hyväntekijää, tai yritysmaailman kummisetää kuka näyttää pojille miten ne hommat oikein tehdään. Tähän mennessä olemme myyneet 31 ihmiselle yhteensä 1934€ edestä palapelejä viimeisen muutaman kuukauden aikana. Orgaanista liikennettä meillä on vain mikro-osa (muutama kanta-asiakas). Suurin osa on Facebook ja Google kampanjoista. Konversio rate hyvin pieni (0,3%). Käytännössä olemme molemmat oppimisen haluisia, teknisesti taitavia nörttejä, jotka ovat valmiita menemään tässä yrittämisessä vaikka katkeraan loppuun asti. Heräämme joka aamu tekemään muutama tunti yrityksen eteen, ja se tuntuu huvilta ennemmin kuin työltä. Heikot puolet: ihmissuhteet ja verkosto. Meidän rahalliset ammukset alkaa hiipumaan. Olemme sijoittaneet omaa rahaa parin tonnin verran: pieneen varastoon ja mainontaan. Suurimman osan tuotteista myymme tukun kautta suoraan kuluttajalle (dropshipping). Facebook kampanjat on kääntymässä voitolliseksi, mutta ne pähkinät mitä me heitellään niihin tuntuu raskailta opiskelijan kukkarossa, (n. 200-300e kuussa). Tuu jutskaamaan meille yrittämisestä, kertomaan mitä sä teet, viisauksia ja sananlaskuja. Mitä tahansa millä saadaan laajemmin kosketusta yritysmaailmaan ja sen ihmisiin, kuin pelkän verkkosivun kautta. Yst. terveisin, Niko

Muuntojoustavat tilat tuovat silkkaa säästöä!

0
Olen Susanna Sääski ja ammatiltani Muotoilija ja Sisustusarkkitehti, olen asunut Ranskassa 15 vuotta ja muuttanut Suomeen ja perustanut Maja Design Oy:n talvella 2021 tavoitteena tuoda muotoilu ja  turvallinen asuminen kaikkien kansalaisten ulottuville.   Yrityksen peruspilareina on ottaa huomioon esteettömyys ja ihmisten moninaisuus sekä luoda muuntojoustavia tiloja ja konsepteja yksityis- sekä yritysasiakkaille, senioreita unohtamatta. Muuntojoustavien tilojen ansiosta yritys tai asuntosijoittaja tekee säästöä tilojen käyttäjämäärien vaihdellessa vuosien varrella. Yrityksessäni työskentelen tällähetkellä yksin ja 7kk liikevaihto on ollut 37 648,50 €. Suurin asiakkaani on ollut Luhta Sportswear Company ja olen ollut onnekas ja saanut suunnitella heille uusia konsepteja ja myymälöitä mm.Japaniin, Saksaan ja Helsinki-Vantaa Lentokentälle. Toivon saavani kontakteja ja jos kiinnostuit ehkä jopa sijoitus mielessä olisi hienoa kuulla ideoitasi ja tehdä yhteistyötä yhdessä.  Työni on intohimoni ja haluaisin tulevaisuudessa minäkin olla businessangel, eli suunta on vain ylöspäin!

 

Autohuolto voimakkaassa kasvussa

0
Haemme rahoitusta autohuollon laajentumiseen ja kalusto hankintoihin. vuosi 2021 on kaksinkertaistanut liikevaihtomme 2020 vuoteen ja 3 kertainen 2019 vuoteen verrattaessa. Tulevan vuoden odotus on kasvaa edelleen ja siksi tilamme laajentuu nyt yli 2 kertaiseksi. Työntekijöitä tällä hetkellä 2 ja palkkaamme vuoden 2022 alussa 1-2 tekijää lisää. Rahoituksen tarve 20.000€

Lisää myyntiä, anna meidän myydä puolestasi!

0

Lisää myyntiä?

Haluatko lisää myyntiä? Anna meidän auttaa. Teemme eri yritysten puolesta myyntiä ja markkinointia. Asiakkaina meillä on yrityksiä mm. talotekniikka, kiinteistönvälitys ja rahoitusalalta.

Asiakashankinta

Myyntiprosessimme alkaa asiakashankinnasta. Bookki-teamimme ajattelee aina koko myyntiputkea ja tavoitteena on aina kauppa EI pelkän tapaamisen bookkaaminen.

Hyvin toteutettu bookki on myös osa yrityksen markkinointia ja siinä kannattaa panostaa aina laatuun.

Myynti

Huolehdimme myyntiprosessista sovitulla tavalla kokonaisuutena aina sopimusten allekirjoittamiseen asti. Myyjät valikoidaan toimialan mukaan ja heillä on aina myös vahva tekninen osaaminen myytävästä tuotteesta tai palvelusta.

OTA YHTEYTTÄ!

Soita tai laita viestiä ja jutellaan! Saat varmasti uusia ideoita, kysyminen ei maksa mitään!

Markku 050 340 6423

  Uudiskerrostalo 7kerrosta Ulvilaan

  0
  Moi, Olisiko kiinnostusta Ulvilan projektiin? 7 kerrosta myytäviä neliöitä 2132 Teidän Kryndi myyntivastuu Teillä 75% ja meillä 25%. Voitonjako Teille 75% meile 25% Tontti 720 000 euroa (meidän) sis. tehdyt tehdyt piirustukset ja rakennukset purettuna terv esa mäkelä 044-55 67 817

  Liikenneturvallisuus ja teiden kunnossapito

  0
  Moi! Arvostatko liikenneturvallisuutta, kunnossa olevaa tiestöä ja sujuvaa kulkua liikenteessä? Haluatko löytää liikeidean, jolla tukea näiden asioiden toteutumista ja johon sijoittaa sekä lähteä mukaan? Jos nyökyttelit, hyvä niin. Itsekin arvostan mainittuja asioita. Lue siis eteenpäin. Minulla on liikeidea, jolla varmistetaan ja edistetään mainittuja asioita helppokäyttöisellä sovelluksella, joka soveltuu sekä jokaiselle liikenteessä olevalle että tahoille, joiden vastuulla mainitut asiat ovat. Itse olen pitkään ollut työnhakija ja kokemusta on myös yrittäjyydestä aiemman maaleja valmistaneen yritykseni tiimoilta. Etsin aktiivista ja hyväasenteista sijoittajaa, jolla kiinnostus samoihin aihealueisiin sekä kenties hyvät kontaktit osaaviin koodareihinkin. Mukanani tuon monipuolisen ja käyttäjäystävällisen liikeidean lisäksi samanlaiset taidot tasolla Six Sigma BlackBelt, johon minulla on CompTIa lisäksi sertifikaattivalmius. Jos et tunne termejä, kerron mielelläni lisää ja myös sertifikaatteja tarjoavista yrityksistä ja organisaatioista löytyy lisätietoja. Mukanani tuon myös hyvät esimiestaidot, aikaansaavan, ratkaisukeskeisen, positiivisen, ammattimaisen ja hyvän asenteen, kokemuksen n. 20 eri työtehtävästä johtamisen tehtäviin sekä yritys- ja organisaatiomuutoksiin saakka sekä myös myöhemmin laajennusmahdollisuuksia muidenkin liikeideoiden muodoissa. Luovuus kuuluu myös vahvuuksiin tarvittavaa tarkkuutta ja liiketoimintaosamista sekä -ymmärrystä unohtamatta. Kuulostiko tuo hyvältä? Jos kuulosti, ole rohkeasti yhteydessä ja keskustellaan lisää. Oma tavoite on olla aluksi työntekijä osaomistajuuden rinnalla, koska se on itselleni taloudellisesti ainoa vaihtoehto. Mainittakoon lopuksi, että samanlaista sovellusta ei vielä ole ja kapasiteetti on kansainvälinen. Ystävällisesti, Karoliina

  Asiakkaamme etsii logistiikka-, ja teollisuuskiinteistöjä.

  0

  Asiakkaamme(kansainvälinen sijoitusrahasto) etsii logistiikka-, ja teollisuuskiinteistöjä PKS-alueella.

  Kiinteistö tulee sijaita omalla tontilla. Pitkäaikainen vuokralainen on positiivinen asia.

  Ota yhteyttä asiakaspalvelu()businessangels.fi tai soita 050 340 64 23