FoxDo Oy:n alustapalvelu yhdistää remontin tarvitsijat ja remontin tekijät

0
1088

Yksityisasiakas löytää FoxDo:n alustapalvelusta helposti tekijän niin sisä- kuin ulkoremonttiin, pihatöihin, siivoukseen tai kodin pieniin asennustöihin. Palvelussa voi verrata muiden asiakkaiden antamia tekijöiden arvosteluja, tekijöiden tuntihintoja sekä vapaana olevia kalenteriaikoja, ja tilata remontilleen tekijän itselleen sopivana aikana omalta kotisohvaltaan.

Yritys on perustettu joulukuussa 2018, ja palvelu on julkistettu asiakkaille heinäkuun 2019 lopulla. Konsepti on jo nyt osoittanut toimivuutensa ja sen, että tällaiselle remontoinnin AirBnB:lle on tarvetta. Yksityisasiakas tilaa työt FoxDo Oy:ltä tuntihinnalla, joka koostuu remontin tekijän omalle työlleen postinumerokohtaisesti määrittelemästä tuntihinnasta, FoxDo:n määrittelemästä välityspalkkiosta ja arvonlisäverosta. Asiakas voi saada työstä kotitalousvähennyksen. Lisäksi asiakas voi tilata materiaalit remonttiin FoxDo:n kautta. Remontin tekijä laskuttaa oman työnsä FoxDo Oy:ltä joko oman yrityksensä tai kevytyrittäjäpalvelun kautta. Tekijät eivät ole työsuhteessa FoxDo:n kanssa.

FOXDO:N MARKKINA
Foxdon toiminta-aluetta on yksityishenkilöiden hallitsemien kiinteistöjen korjausrakentaminen, remonttimarkkina, jonka haasteisiin palvelukonseptimme vastaa parhaiten. Asunnon omistajat ja asunto-osakeyhtiöt korjauttivat asuntojaan ja asuinrakennuksiaan 6,6 miljardilla eurolla vuonna 2016.

Edellisen lisäksi omistajat korjasivat asuntojaan itse tai talkootyönä noin 71 miljoonaa tuntia vuonna 2016. FoxDo:n tavoitteena on saada 1 % markkinaosuus yksityisasuntojen korjausrakentamisesta sekä osa nyt itse tehdystä työstä vuoteen 2024 mennessä. Liikevaihtotavoite 2024 on 80 miljoonaa euroa.

MITEN FOXDO EROTTUU KILPAILIJOISTAAN?
FoxDo erottuu kilpailijoistansa erityisesti helpon ostamisen näkökulmasta: Remontin saa tilattua ilman tarjouspyyntöjen lähetystä, ja sen voi saada alkuun parhaimmillaan samana päivänä. Ostokokemusta voi verrata esim. AirBnB:n, Hotels.com:n tai muun modernin alustapalvelun käyttöön. Palvelu on herättänyt suurta kiinnostusta jo tässä vaiheessa: Radio Suomipopin Aamulypsyssä Jaajo kertoi FoxDosta 29.8.2019, ja yrityksestä on ollut lehtijutut jo Keski-Uusimaassa, Vantaan Sanomissa ja Sipoon Sanomissa.

FoxDo:n takana on kolme nelikymppistä kaveria, jotka ovat olleet  mukana rakentamassa alustapalvelua sekä erilaisia B-to-B ja B-to-C palveluja eri toimialoille niin yrittäjinä kuin palkkatyöntekijöinä.

OSAKEANTI
Kasvun nopeuttamiseksi järjestämme osakeannin, jonka koko on 150.000,00 – 200.000,00 euroa. Annilla kerättävät rahat käytetään markkinointiin, järjestelmän jatkokehitykseen ja toimintojen automatisointiin sekä lisäresurssin palkkaamiseen. Etsimme nyt mukaan useampia sijoittajia, jotka haluavat olla mukana rakennusalan digitalisoitumisessa.

Ottakaa yhteyttä, niin keskustellaan asiasta tarkemmin!

Rami Saajoranta
+358 40 510 3058
rami.saajoranta@foxdo.fi

Tutustu palveluun www.foxdo.fi ja seuraa meitä somessa:  Facebook,  Instagram,  LinkedIn!