Cuppla Technology – startup

0
552
dekki2

Opetus ja teknologia – sinun tavallasi

Cuppla Ohjelma on pilvipohjainen skaalautuva digitaalinen opetukseen suunniteltu palvelu, joka on tarkoitettu opettajille, tietohallinnolle ja oppilaille jokapäiväiseen käyttöön. Cuppla yhdistää laitehallinnan ja digitaalisen oppimisympäristön yksinkertaisella tavalla, siten että se sopii sekä opettajien, kaupunkien että kuntien yhtäaikaiseen käyttöön. Tuote on tullut markkinoille maaliskuun 2017 lopussa ja Suomen myynti on aloitettu sen jälkeen. Ensimmäiset asiakkaat on saatu Suomesta, Virosta ja Bangladeshistä. Kansainvälisistä markkinoista tavoitteena on saada asiakkaita vielä tämän vuoden aikana UAE:sta, Intiasta, Virosta ja Brasiliasta. Suomen koulujen kesälomien aikana myyntiä keskitetään ulkomaille. Tuote on kehitetty yhdessä suomalaisten ja virolaisten opettajien ja oppilaiden kanssa suomessa ja se on kerännyt positiivista palautetta. Cuppla tukee iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiä. Myös omien kännyköiden ja tablettien tuonti järjestelmään on helppoa. Laitehallinta mahdollistaa monia ominaisuuksia joita pelkät oppimisympäristöt eivät pysty tukemaan. Tunnettuihin oppimisympäristöihin sekä sisällöntuottajien ratkaisuihin on mahdollisuus tehdä integraatio Cuppla ohjelmasta. Tuotetta kehitetään jatkuvasti loppukäyttäjiltä saadun palautteen pohjalta. Tulevat ominaisuudet tukevat mm. yhteisöllistä oppimista sekä arviointia.

Cuppla on kehitetty todelliseen tarpeeseen. Koulujen digitalisoituessa opettajat tarvitsevat helppokäyttöisen palvelun, jolla he pystyvät keräämään kaiken tarvittavan digitaalisen sisällön vaivattomasti yhteen paikkaan ja jakamaan sen oppilaiden käyttämiin mobiililaitteisiin hallitusti. Tämän pitää tapahtua yhdellä klikkauksella vaivattomasti sekä nopeasti, jotta oppitunnit saadaan tehokkaasti aloitettua ja päästään tarvittaviin tavoitteisiin digitaalista sisältöä ja laitteita hyväksikäyttäen. Oppilaiden omien kännyköiden käyttö mahdollistaa myös kustannustehokkuuden.

Perustajatiimillä on pitkä kansainvälinen kokemus laitehallinnasta, muutosjohtamisesta sekä loppukäyttäjätuesta Nokialta ja Microsoftilta globaalisti. Laajennettuun tiimiin kuuluu opettajia, tutkijoita, ohjelmistokehittäjiä sekä myyntihenkilöitä.

Cupplalla on Tekesin tuotekehitys projektihakemus vireillä ja yritys on käynnistänyt ensimmäisen suomalaisille enkelisijoittajille suunnatun rahoituskierroksen. Tekes on ollut tukemassa Cupplan matkaa alusta saakka. Nyt tavoitteena on löytää 1-3 sijoittajaa, joilla on kiinnostusta ja näkemystä sekä verkostoja opetussektorilla. Haemme yhteensä 100 000 euron sijoitusta.

Rahoituskierrokseen liittyen voi olla yhteydessä toimitusjohtaja Johanna Kartila-Malmivaaraan: johanna@cupplatech.com, puh +358 50 4867441.