Covid-19 rahoitus. Uhka vai mahdollisuus?

0
634
covid-19 rahoitus

Covid-19 rahoitus. Uhka vai mahdollisuus?

Covid-19 kriisin aikana on uutisoitu, että hallitus jakaa yrityksille ilmaista rahaa. Onko sitä ilmaista rahaa olemassa? Otetaanpa yhdessä selvää.

Ensimmäiseksi Facebookista sai lukea kourallisesta iloisia sarjayrittäjiä, jotka olivat rahoituspäätöksen saaneet. Teknologia ja innovaatiot kaikilla yhdistävänä tekijänä. Teknologian tukeminen ja innovaatiot ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita, mutta eikö nyt pitäisi elvyttää kaikkia elinkelpoisia yrityksiä lähinnä yrityksen toimintaedellytyksiä tarkastellen, mihin toki liittyy myös yritystoiminnan kehittäminen.

Toisessa aallossa tuli yrittäjiltä viestiä, että ei ole tullut mitään vastausta. Ymmärrettävää, että käsittelyssä on ollut ruuhkaa.

Nyt ilmeisesti ruuhkaa on alettu purkamaan, koska meille on tullut tietoa ensimmäisistä hylätyistä hakemuksista. Edellä olevassa ei ole mitään ihmeellistä, mutta kun näitä muutamia hakemuksia katsoo niin hieman askarruttaa, millä kriteereillä päätöksiä tehdään. Muutaman esimerkin perusteella, osaavan konsultin kirjoittama tarina näyttää painavan paljon enemmän kuin yrityksen vanhat näytöt onnistuneesta liiketoiminnasta.

Mutta mielellään katsotaan esimerkkejä enemmänkin läpi ja kommentoidaan sitten lisää tällä sivulla. Ja kuten aina asiakkaidemme tiedot ovat luottamuksellisia ja julkaisemme vain sen, mitä yhdessä sovitaan.

Osallistu keskusteluun alla tai ole yhteydessä (asiakaspalvelu(a)businessangels.fi), jos haluat, että käymme sinun casen läpi. Myös juttuvinkit aiheesta kiinnostavat 😉

Niin ja toki autamme sinua myös saamaan rahoitusta.