Teatiamo – Design Sextoys

0
1114
teatimo

Teatiamo – Design Sextoys

Tässäkö suomalaisen puuteollisuuden pelastus? Tule kuulemaan lisää Teatiamo Industries Oy:n perustajan Tea Latvalan hankkeesta viedä suomalaista puuta maailmalle kovalla kädellä seuraavaan BAF LIVE! tapahtumaan. Latvala on onnistunut saamaan hankkeensa taakse muun muassa Valtion innovaatiokeskus Tekesin tukea kansainvälisille markkinoille pääsemiseksi.


Lue lisää mm NYT (http://nyt.fi/a1468291530494)

Yrittäjä Tea Latvala suunnitteli Mister Rosewood -nimisen design-puudildon, ja aikoo satsata aktiivisesti sen markkinointiin ulkomaille.

Tämä nainen valmistaa Vallilassa puudildoja ja aikoo valloittaa niillä maailman

Helsingin Vallilassa on alkuvuodesta asti valmistettu design-tuotetta, jonka toivotaan lyövän ulkomaillakin läpi kunnolla.

Valtion innovaatiokeskus Tekes käynnisti äskettäin projektin, jonka tarkoitus on auttaa kyseisen tuotteen kansainvälistä levitystä (virallisella kielellä kyse on ”konseptin kansainvälistymisen valmisteluhankkeesta.”)

Niin että mikä se tuote on?

Puinen hieromasauva eli dildo. Tällainen:

Design-dildoa valmistavan ja myyvän Teatiamo-yrityksen perustaja Tea Latvala ei osaa sanoa, onko tämä ensimmäinen kerta, kun Tekes-tukea myönnetään seksiapuvälineen kehitykselle.

”Mutta siitä olen aika varma, että aiemmin sitä ei ole myönnetty esineelle, joka on käytännössä puukapula”, Latvala sanoo.

Latvalan puudildon suosio on lähtenyt lyhyessä ajassa kovaan nousukiitoon. Tekniikka & Talous -lehden mukaan suomalainen seksivälineiden verkkokauppa Kaalimato.com otti sen hiljattain valikoimiinsa.

Lue lisää..