Tarvitsetko apua pitchaukseen? Palkkaa coachi!

0
709
coaching pitching valmennus pitch apu

Tarvitsetko apua pitchin eli yrityksesi rahoitushakemuksen viimeistelyyn?

Sinä tunnet yrityksesi parhaiten. Osaatko ottaa huomioon asiat, mihin sijoittajat kiinnittävät huomiota? Tai miten ylipäänsä saat viestisi “oikeiden” sijoittajien luettavaksi?

Onko yrityksesi valuaatio oikealla tasolla? Ei kaikkien start-uppien valuaatio ei voi olla ensimmäisellä rahoitus kierroksella 1 000.000€. Valuaation täytyy perustua johonkin!

Entä markkina? EI et saa rahoitusta (no ehkä julkista hieman), sillä että kerrot että ideallasi otetaan 5% markkinaosuus 100mrd € markkinasta. Sinun pitää oikeasti ymmärtää oma markkinasi ja mielellään jo toimia sillä. Tai onhan sinulla edes suhteita markkinaan?

PITCHING VALMENNUS

Oletko aloittamassa yrityksesi rahoituskierroksen tai menossa pitchaamaan johonkin tilaisuuteen? Anna meidän auttaa.

Olemme valmentaneet ja nähneet hyvin eritasoisia yrityksiä ja saaneet erittäin paljon palautetta sijoittajilta vuosien varrella. Avullamme kirkastat viestisi ja luot hyvän ensi vaikutelman.

Pitching valmennus hinta

Pitching valmennuksessa tutustumme aina ensin asiakkaan aineistoon. Vähimmäisvaatimuksena on noin 6 sivuinen esitys, mistä selviävät vähintään perusasiat.  Valmennukseen haettaessa asiakkaalla on oltava selkeä visio, mitä yritys tulee saavuttamaan ja miten. Me emme voi keksiä businesta puolestasi, me autamme sinua kiteyttämään visiosi siten että myös sijoittajat näkevät potenttiaalisi.

Aineistoon tutustumisen jälkeen saat suositukset pitchisi korjaamiseksi. Ei, me emme korjaa kirjoitusvirheitäsi tähän hintaan, tai suunnittele yrityksesi graafista esitystä.

Kun korjaukset pitchiin on tehty on aika tavata. Aivan kuten sijoittajan kanssa, käymme läpi teaserisi ja sen jälkeen pitchaat valmentajalle.

Lopuksi jakelemme pitchisi toivomallasi tavalla kanavissamme eteenpäin.

1.249€+alv 24%

Tilaa nyt täyttämällä alla oleva lomake:

(Tilaaminen ei sido mihinkään. Hyväksymispäätöksen jälkeen olemme vielä erikseen yhteydessä)

  • Kuvaa muutamalla kappaleella yritystäsi.
  •