Singa tarjoaa piensijoittajille vaihtoehtoista sijoitusta

Singa tarjoaa piensijoittajille vaihtoehtoista sijoitusta

0
881
SINGA SIJOITTAMINEN

Singa tarjoaa piensijoittajille vaihtoehtoista sijoitusta – vvk-lainassa kymmenen prosentin korko ja minimisijoitus 500 euroa

Suomalainen kasvuyritys Singa modernisoi karaokea maailmanlaajuisesti ja hakee rahoituksella vauhtia Pohjois-Amerikan lanseeraukseen. Invesdorin alustalla tehtävä kierros on tuonut jo yli 2,4 miljoonan euron verran sijoituksia Singan vaihtovelkalainaan.  Mukaan sijoittamaan ehtii vielä 26.1.2022 asti.                        

Singan kierroksen ankkurisijoittajia ovat Suomen Teollisuussijoitus, Woltin ensimmäisiin sijoittajiin kuuluvan Ilkka Kivimäen Maki.vc, Superhero Capital, Corporatum ja Icebreaker-rahaston partneri Kristian Pentti.

Singan vaihtovelkakirjalaina on sijoitustuote, jossa lainapääoma vaihdetaan yhtiön osakkeiksi. Sijoittajat saavat lainapääomalle 10% vuosikoron konversioon asti, sekä konversion yhteydessä -20% alennuksen osakkeen hintaan. Näin lainapääomalle saadaan reilu tuotto jo ennen osakkeiksi vaihtamista.

Karaoke on todella suosittu viihdemuoto, mutta samalla se on hyödyntämättä jäänyt 15 miljardin dollarin liiketoimintamahdollisuus. Viihdeteollisuus on siirtynyt muilta osin digitaaliseen jakeluun, mutta karaoke on juuttunut 90-luvulle. Singan tavoitteena on tehdä karaokelle se, minkä Netflix on tehnyt elokuville ja Spotify musiikille: päivittää ja mullistaa kokonainen ala sekä tarjota laulajille ja karaokepaikoille nykyaikainen käyttäjäkokemus.

Singan tuotteesta löytyy kaksi versiota: Singa Business, karaokepalvelu ammattikäyttöön esimerkiksi ravintoloille, ja Singa Consumer, mobiililaitteilla ja älytelevisioissa toimiva kuluttajapalvelu. Molemmat perustuvat kuukausittaisiin tilausmaksuihin.

Singan liikevaihto on kasvanut jokaisena vuonna palvelun julkaisemisesta lähtien, myös globaalin pandemian aikana. Vuoden 2015 jälkeen Singa on laajentunut 34 maahan ja kasvanut yli 30 ammattilaisen tiimiksi. Yhtiö on juuri aloittanut toimintansa Pohjois-Amerikan markkinoilla, mikä on alueen monimutkaisten lisensointi- ja tekijänoikeusmekanismien takia merkittävä virstanpylväs.                                                          

Singan Invesdor-sivu ja linkki sijoitukseen: https://invest.invesdor.com/fi/pitches/1103