SHIPIT

0
904
shipit

SHIPIT – AINA PARAS KULJETUSTAPA LÄHETYKSILLESI.

Shipit.fi perustettiin, jotta pystyt vertailemaan erilaisia lähetystapoja ja valitsemaan niistä lähetystarpeisiisi aina sopivimman. Kauttamme löydät Suomen käytetyimmät pakettipalvelut.

Vain yksi rekisteröityminen ja saat hoidettua kaikki lähetyksesi. Rekisteröidyttyäsi tilaukseen kuluu keskimäärin alle minuutti.

Paketin lähettäminen käy helposti, löydät eri toimittajien pakettiautomaatit, noutopisteet tai voit hyödyntää noutopalvelua. Kiireellisissä lähetyksissä käytössäsi on nopeat pikakuljetuspalvelut.

Shipitin avulla paketin lähettäminen onnistuu myös mobiililla, etkä tarvitse tulostinta näille lähetystavoille! Lue lisää mobiili lähettämisestä täältä.

Palveluntarjoajina käytämme vain luotettavia ja tunnettuja kuljetusyhtiöitä.

Paketin lähettäminen kotimaassa on Shipitin kautta vaivatonta. Saat käyttöösi Suomen laajimman valikoiman noutopisteitä ja pakettiautomaatteja, noin 3000 kpl. Yksityishenkilöt voivat lisätä noudon pakettilähetyksille lähetyslaskurin lisävalintakentästä. Kauttamme onnistuu myös paketin lähettäminen ulkomaille. Lähettäessäsi pakettia ulkomaille voit hyödyntää ovelta ovella palveluita tai noutopisteitä (esim. postin toimipistettä).

Toimitusvaihtoehto kentässä näet lisätietoa valitsemastasi palvelusta. Vertailu on ilmaista ja saat heti kuljetuksen kokonaishinnan. Hintaan sisältyy polttoainelisät, alv sekä mahdolliset tietullilisät.

Jos et ole varma miten kussakin kohdassa pitää toimia, paina sivulla näkyviä kysymysmerkkejä. Voit olla meihin yhteydessä myös puhelimitse, palaute / ota yhteyttä lomakkeella tai lähettämällä meille sähköpostia.

  • Vertaile lähetyksiä
    vaivattomasti
  • Säästä aikaa
    ja rahaa
  • Ei
    piilokuluja