SALT AND CHAMPAGNE YHDISTÄÄ SUOLAN TERVEYSHYÖDYT JA TASOKKAAN PALVELUN

Jo keskiajalla suolaluolia käytettiin ihmisten hoitamiseen hengitystiesairauksien yhteydessä. Keski-Euroopassa ja Baltianmaissa on muistettu suolaisen ilman parantava ja terveyttä ylläpitävä ominaisuus, ja näissä maissa suolahuonehoito kuuluukin tärkeänä osana terveyden- ja sairaanhoitoa. Pohjoismaissa olemme pikkuhiljaa hoitomuotoa sisäistämässä. Suolahounehoito auttaa astmaatikkoja, allergikkoja, hengitystieinfektiokierteessä olevia sekä homesairastuneita. Ihopuolella suolahuonehoidosta hyötyvät selkeästi atoopikot ja psoriaatikot. Suolahuonehoidolla on myös positiivisia vaikutuksia flunssan ehkäisyssä. Kohderyhmää siis palvelulle löytyy.

Etsinnässä on myös alivuokralainen, jonka palveluvalikoima koostustuu jostakin ihmisen hoitoon ja hyvinvointiin keskittyvästä paketista, kuten hieronta, akupunktio, vyöhyketerapia. CST, kalevalainen jäsenkorjaus….

Hoitolalle on vuokrattuna 175 m2 liiketila Helsingin ydinkeskustassa Mikonkadulla, 1,5 minuutin kävelymatkan päästä Rautatieasemalta. Sisustusuunnitelma on tehty, samoin remontti isolta osin. Neljä tyylikästä suolahuonetta (hoitopaikkoja yhteensä 15) on juuri pystytetty. Tilan remontti on kesken eikä myyntiä ole vielä näin ollen aloitettu.

Helsingissä ei vastaavaa suolahuonehoitolaa ole. Lähin hoitola sijaitsee n. 6 km:n päästä keskustasta, pari muuta vielä kauempana. Olemassa olevat suolahuonehoitolat ovat myös pieniä, vain yhden hoitohuoneen kokoisia. Salt And Champagne erottuu joukosta myös korkean tason dayspa -henkisyydellään. Hoitolan nimessä esiintyvä champagne viittaa juuri tähän luksukseen, ja asiakkaille onkin tarjolla shampanjaa (A-oikeudet on olemassa). 

PERUSTAJASTA

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja, mutta homesairastuminen johti minut uusille urille. Perustin kotisiivousyrityksen, mutta en kokenut alaa itselleni oikeaksi ja myin yritykseni kevätalvella 2019 ryhtyen  suolahuonehoitolayrittäjäksi. Näin tarpeen ja markkinaraon palvelulle itse hoidoissa käyneenä. Olen startannut yritystä näennäisesti yksin, mutta tukijoukoistani löytyy pitkän linjan multiyrittäjä ja tilitoimistoni yrityskonsultaatio. 

Omistan osakekannasta 95%, äitini omitusosuus on 5%. Finnvera on antanut 80%:n takauksen 100.000,00:n lainastani, loppu 20%:ia on henkilökohtaisella takauksellani. Olen rakentamassa hoitolaa täydellä antaumuksella ja tavoitteeni onkin laajentaa toimintaa Espooseen, Tampereelle ja Turkuun 10 vuoden sisällä. 

MITÄ RAHALLA SAA

Olen hakemassa minimissään 55.000,00€:n pääomasijoitusta. Tuolla summalla saa osakekannasta 30%. Sijoitettavalla summalla päätetään alkanut remontti, ostetaan loput tarvittavat kalusteet ja maksetaan kiinteitä kuluja kunnes myynti on käynnistynyt niin että kassavirta riittää kattamaan kulut. Halutessasi suuremmasta sijoitusmäärästä ja osakekannasta on mahdollisuus neuvotella, olen avoin ideoille ja ehdotuksille.

MATEMATIIKKAA

Hoitolassa hoitopaikkoja on siis yhteensä 15. Hoitola on avoinna 10h/pvä kuutena päivänä viikossa. Yhdelle hoitopaikalle lasketaan aikaa yksi tunti, joka maksaa alk. 35 € (sis. alv 24%). 100%: käyttöasteella päivittäinen myynti olisi 5250€ (alv 24%), viikottainen 31 500€, kuukausittainen 126 000€. Tämä siis täydellä kapasiteetilla. Jo 30%:n käyttöasteella kuukausimyynti olisi 42 000€. Vuokra on 3300€ / kk. Palkkakustannuksiin voi laske n. 7500€ / kk. 

Facebook Comments