Pezzie – planet-scale pet community

0
802

Mikä on Pezzie?

Pezzie on kansainvälinen lemmikkimaailman verkkoyhteisöalusta lemmikin omistajille, kasvattajille, lemmikkien ystäville sekä lemmikkimaailman sidosryhmille!

Lemmikkejä omistetaan enemmän kuin koskaan. Maailmanlaajuisesti lemmikkejä arvioidaan olevan 1.6miljardia ja Euroopassa yli 80 miljoonaan kotitalouteen kuuluu vähintään yksi lemmikkieläin.

Missiomme on tuoda yhteen lemmikkimaailman omistajat, ystävät, kasvattajat ja sidosryhmät hyvän tarkoituksen puolesta yhdelle verkkoalustalle.

Pezzie eroaa muista sosiaalisista medioista, sillä käyttäjät voivat luoda profiileja myös lemmikeilleen. Nämä profiilit ovat räätälöity omistajien tarpeiden mukaan sisältäen tietoa lemmikin terveydestä, kennelistä, sekä sukulaisista. Näiden tietojen pohjalta alusta synkronoi muistutukset, jotka auttavat lemmikkien hoitamisessa ja tarpeellisten palveluiden löytämisessä. Erityisesti eläinten terveystietojen ja sukutaulujen visualisointi on tehty hyödyttämään kasvattajia sekä heitä, jotka haluavat hankkia lemmikin. Käyttäjät voivat julkaista uusia sisältöjä lemmikkiprofiileillaan, mikä tekee käyttökokemuksesta hauskemman sekä itselle että muille.

Yrityksen kohderyhmänä ovat lemmikkien omistajat, niistä kiinnostuneet sekä kasvattajat, joille tarjotaan kolmen eri tason käyttöoikeutta Pezzie -järjestelmään. Ilmainen käyttöoikeus sisältää joitakin perusominaisuuksia rajoitetusti, kuten oman profiilin luonti. Maksullisissa käyttöoikeuksissa (14,99e ja 19,99e per vuosi) käyttäjillä on mahdollisuus saada käyttöönsä kaikki järjestelmän ominaisuudet. Lisäksi yritysten peruskäyttöoikeus on hinnoiteltu 49,99e per vuosi.

Olemme testanneet hinnoittelua Suomessa alan tapahtumissa syksyllä 2019 ja palaute on ollut erittäin positiivista. Lisäansaintamallina tarjoamme kohdennettuja mainos- ja markkinointipalveluja alan yrityksille. Tämä on jo nyt herättänyt mielenkiintoa Suomessa ja Pezzie tiimillä on tätä kirjoitettaessa sovittuja tapaamisia useamman yhteistyökumppanin kanssa.

Toimintamme periaatteet:

Hyvinvointi:

Lemmikeillä ja eläimillä on merkittävä rooli elämässämme, kun puhutaan onnellisuudesta ja hyvinvoinnista. Lemmikkien ja omistajien hyvinvointi on kaiken toimintamme ohjenuora. Uskomme, että lemmikkiyhteisön hyvinvointi koostuu sosiaalisesta vuorovaikutuksesta, vastuullisesta omistajuudesta, luotettavasta tiedosta, sekä terveellisistä elämäntavoista.

Yhteiskunta vastuu – Hyväntekeväisyys

Vaikka suhtaudumme ylpeydellä ja vakavuudella kannattavan liiketoiminnan harjoittamiseen, Pezziessä on kyse muustakin kuin tuotoista. Pezzie on meidän näkemyksemme yrityksestä, joka voi parantaa ihmisten ja lemmikkien hyvinvointia. Siksi hyväntekeväisyys on toinen toimintaamme ohjaavista ja määrittävistä teemoista. Osa liikevaihdosta lahjoitetaan käyttäjien valitsemiin hyväntekeväisyyskohteisiin.

Kasvuvisio

Vuosi 2020-2023

Lanseeraus kotimarkkinoille Q2, jonka jälkeen lanseeraus vuorossa ovat Pohjoismaat. 2021-23 aloitetaan varsinainen KV -lanseeraus suurimmille lemmikkieläinmarkkinoille.

2024 Vision toteutuminen: palvelu on julkaistu 20 maassa, 12 eri kieliversiota, 20 miljoona profiilia ympäri maailmaa. Pezzien hyväntekeväisyysohjelma on lahjoittanut yli 30 miljoonaa euroa.

Nykytilanne

Yritys on perustettu 08/2019, jolloin myös verkkoyhteisöalustan rakennus aloitettiin yli vuoden tutkimus- ja suunnittelutyön jälkeen. Järjestelmän testaus on aloitettu ja sen lanseeraus markkinoille on suunnitteilla Q2/2020. Kustannukset ovat olleet tähän mennessä 211k euroa ja järjestelmän rakentamisbudjetti 2020 on 400k euroa.

Pezzie tiimi

Pezzie -verkkoalustaa on tekemässä erittäin kokenut ja ketterä viisihenkinen sovelluskehitystiimi, johon kuuluu kehittäjien ja arkkitehdin lisäksi myös käyttöliittymä- ja graafinen suunnittelija. Tiimistä löytyy myös alan ulkopuolelta kokemusta ja osaamista liittyen kansainväliseen markkinointiin, yritysostoihin ja yritysten KV -kasvustrategian suunnitteluun. Lisäksi osaamista löytyy myös strategian hyvinvointiin, liittyipä se sitten liikuntaan, treeniohjelmien suunnitteluun tai terveelliseen ravintoon.

Tarjous sijoittajalle

  • 10%:n osakkuus, kysy lisää!

Lisärahoituksella palkataan työntekijöitä tuotekehitystiimiin. Osa rahoituksesta käytetään lanseeraukseen, markkinointiin ja kansainvälistymiseen.

Lisätietoja:

Esko Kammonen

esko@pezzie.com

+358 50 552 52 00

www.pezzie.com