Maailmanvalloitusta ja miljardikvarttaaleja

0
649
enkelikoodi
Sähköposti

Tavallinen ottaa läpällä, erityinen kurkistaa julkisivun taakse ja näkee todellisuuden – Epeli 2017

Step 1: Seksi myy.
Uskon, että moni ihminen haluaa seksuaalista vapautta yli sitoutumisen ja se on kirjoitettu syvälle geeneihimme.
Otan itsekin tämän käyttöön: Turvallinen ja tehokkaampi seksitreffipalvelu – osuvat matchit, ei tietojen vääristelyä tai huijauksia, eikä kotikäryä. Helppokäyttöinen ja kokonaisuus täysin käyttäjän omassa hallinnassa.
Esim VictoriaMilan, match.com ja kaikki suomalaiset jäävät laadussa kakkoseksi ja niillä on omat esteensä tuottaa tällainen ratkaisu. Globaali liikevaihtopotentiaali esim VM:n lukujen perusteella 60 meur/kk, Suomessa hinnoittelun ja käyttäjämäärien perusteella vähintään 260 000 eur / kk.
MVP noin 1 miestyövuosi koodausta, teknologia tuttua minullekin (saisin myös itse kasaan mutten ole riittävän nopea ja tehokas koodaamaan).
Step 1 on osaamiseni ja innovointikykyni proof of consept Step 2:sta varten sekä Step 2:n rahoituskeino.

Step 2: Vapaus myy. Yksilön ja yritysten vapauttaminen tehokkaampaan elämän ja tietojenhallinnan metodiikkaan.
Ratkaisu mullistaa yksilön ja yrityksen vapauden ja näiden tiedonkäsittelyn sekä mobiililaitteiden käyttötavan että markkinat. Markkinoilla ei ole pienintä viitettä kaikkein parhaasta globaalista kehityssuunnasta, vaikka ratkaisu itsessään on suhteellisen helppo käsittää.
Tehostaa yritysten toimintaa ja säästää liiketoiminnan tukipalveluissa, prosessinhallinnassa, yhteistyössä yksilöiden ja yritysten kanssa, sekä tiedonhallinnan integraatioissa ja projekteissa. Ratkaisu tarjoaa täysin uudenlaisia mahdollisuuksia niin monilla toimialoilla kuin vain voi kuvitella.
MVP noin 10 miestyövuotta koodausta, joka on pessimistinen arvio + johtaminen, markkinointi, hallinta ja niin edelleen. Noin vuoden MVP-projekti – jatkokehitysmahdollisuudet käytännössä rajattomat.
Globaali potentiaali miljardeissa käyttäjissä iältään 5-100v, erityisesti työikäiset. Liikevaihtopotentiaali miljardeja euroja kuussa.
Ratkaisulla voi olla tehostava vaikutus jopa ihmiskunnan evoluution kiihdyttäväksi tekijäksi.

Olen speksannut kummankin ratkaisun ja tarkemmat stepit ja infran, joilla tuonne mennään. Etsinkin globaalista IT-kehityksestä kiinnostuneita enkeleitä, joka sitoutuvat hommaan täysin. Step 1 on pikkujuttu, jossa voit projektin ohessa tutustua kykyihini ja jeesata siinä missä tarvitsen apua. Step 2:een pitäisi päästä aika mukavasti Step 1:n tuotoilla. Markkinoinnin ja lanseerauksen osalta tarvittaneen myös erillisiä taloudellisia panostuksia. Voisin saada projektiin mukaan mm IT-hittejä tuottaneita tahoja tai kansallisen tason kovia nimiä lähipiiristäni, voimatta paljastaa näillekään ennalta sitä merkityksellisintä osaa ideasta, joten olen jättänyt kysymisen tarkoituksella myöhemmäksi.
Rahoituskuviona sopisi mielestäni hienosti Step 1:n rahoitus ja tuotto sijoittajalle Step 2:sta. Oma ajatukseni on, että saan näistä vuosittain itse yhtiökokouksen kokouspalkkiona esim 5% liikevaihdosta vastaavan summan. Olisiko se sitten enkeleille jotain vastaavaa, kun mielestäni merkittävä osa tuotosta tulisi ohjata jatkokehitykseen ja huipun yläpuolella pysymiseen.
Minä? Olen innovoinut erilaisia ratkaisuja pari vuosikymmentä ja päässyt jo kertaalleen huipputiimin kanssa todella lähelle läpilyöntiä. Nyt on aika kerätä tiimi, joka lentää, eikä vain kuikuile huipulla. Voinen samoin tein sanoa, että osaan innovoida ja hahmottaa ihmisen toimintaa, tarpeita ja IT-toteutuksia, mutta tarvitsen kovan tason sitoutunutta osaamista ja panostusta ympärilleni.
En ole leikkimässä mitään ja odotan mukaan tulevilta kovan tason sitoumuksia jo ennen kuin esittelen tarkemmin näitä ratkaisuja. Nuo sitoumukset ovat taloudellisia ja ne käytetään tietysti tähän samaan ideologiaan, olitpa lopulta mukana tai et.
Ottaessasi yhteyttä ja esitellessäsi itsesi ja rahoitusportfoliosi sekä -valmiutesi, annan taustaselvitykseni jälkeen oikeat yhteystietoni ja kerron jatkostepit, miten oltaisiin lähdössä liikkeelle. Odotan kaikilta yhteyttä ottavilta enkeleiltä myös referenssejä, jotka voin tarkistaa osana taustaselvitystäni. Tiputan pois ne, joilla en usko olevan paukkuja tähän ideaan.

Itse olen hommassa mukana innovointi-intohimoni vuoksi. Tottahan toki olen suunnitellut järkyttävää ja ylenpalttista vaurastumistakin jo parikymmentä vuotta siinä sivussa kun haluan muuttaa maailmaa paremmaksi ja tehokkaammaksi paikaksi.

Terveisin

Epeli