Liikenneturvallisuus ja teiden kunnossapito

0
566

Moi!

Arvostatko liikenneturvallisuutta, kunnossa olevaa tiestöä ja sujuvaa kulkua liikenteessä?

Haluatko löytää liikeidean, jolla tukea näiden asioiden toteutumista ja johon sijoittaa sekä lähteä mukaan?

Jos nyökyttelit, hyvä niin. Itsekin arvostan mainittuja asioita. Lue siis eteenpäin.

Minulla on liikeidea, jolla varmistetaan ja edistetään mainittuja asioita helppokäyttöisellä sovelluksella, joka soveltuu sekä jokaiselle liikenteessä olevalle että tahoille, joiden vastuulla mainitut asiat ovat.

Itse olen pitkään ollut työnhakija ja kokemusta on myös yrittäjyydestä aiemman maaleja valmistaneen yritykseni tiimoilta.

Etsin aktiivista ja hyväasenteista sijoittajaa, jolla kiinnostus samoihin aihealueisiin sekä kenties hyvät kontaktit osaaviin koodareihinkin.

Mukanani tuon monipuolisen ja käyttäjäystävällisen liikeidean lisäksi samanlaiset taidot tasolla Six Sigma BlackBelt, johon minulla on CompTIa lisäksi sertifikaattivalmius. Jos et tunne termejä, kerron mielelläni lisää ja myös sertifikaatteja tarjoavista yrityksistä ja organisaatioista löytyy lisätietoja.

Mukanani tuon myös hyvät esimiestaidot, aikaansaavan, ratkaisukeskeisen, positiivisen, ammattimaisen ja hyvän asenteen, kokemuksen n. 20 eri työtehtävästä johtamisen tehtäviin sekä yritys- ja organisaatiomuutoksiin saakka sekä myös myöhemmin laajennusmahdollisuuksia muidenkin liikeideoiden muodoissa. Luovuus kuuluu myös vahvuuksiin tarvittavaa tarkkuutta ja liiketoimintaosamista sekä -ymmärrystä unohtamatta.

Kuulostiko tuo hyvältä?

Jos kuulosti, ole rohkeasti yhteydessä ja keskustellaan lisää. Oma tavoite on olla aluksi työntekijä osaomistajuuden rinnalla, koska se on itselleni taloudellisesti ainoa vaihtoehto.

Mainittakoon lopuksi, että samanlaista sovellusta ei vielä ole ja kapasiteetti on kansainvälinen.

Ystävällisesti,
Karoliina