Konopti International Oy

0
627
konopti

Kylvä siemen, korjaa satoa

Turvalliset hamppukasvista jalostetut kannabistuotteet ovat olleet laajalti käytössä ympäri maailman jo tuhansien vuosien ajan, mutta vasta viime aikoina Yhdysvalloissa ja ympäri maailman lääkekannabista koskevan lainsäädännön liberalisointi on mahdollistanut valtavia harppauksia tutkimuksessa ja tuotekehityksessä.

Muutosten tuulet puhaltavat seuraavaksi Euroopassa. Tämä koskee myös Suomea, jossa kannabista sai laillisesti Suomen apteekeista aina 1950-luvulle asti. Nykyään lääkekannabiksen käyttäminen on sallittua, mutta äärimmäisen rajoitettua.

Kannabiksen vaikutusta useiden ihmisten elämää rajoittavien vaivojen lieventämiseen on esitetty laajalti. Apua on tutkitusti havaittu mm. kroonisen kivun, erilaisten syöpätyyppien, Parkinsonin ja Alzheimerin tautien sekä MS-taudin aiheuttaman spastisuuden hoidossa.

Konopti International Oy

Konopti International on lääkekannabista kasvattava ja valmisteita tuottava yritys, joka perustuu vertaisomistukseen.

Olemme varmistaneet tuotantomme lisensoinnin Makedonian hallituksen edustajien kanssa, mahdollistaen aloittamisen laitoksen valmistuttua. Tämä antaa meille mahdollisuuden valmistautua ennakoivasti kansainvälisesti avautuviin markkinoihin.

Tavoitteenamme on tuoda Makedoniassa kasvattamamme ja jalostamamme lääkekannabistuotteet kotimaahan ja kansainvälisille markkinoille, sekä käynnistää kotimaisten kannabinoideihin perustuvien terveys- ja hyvinvointituotteiden tuotanto ja myynti.

Rahoitamme tuotannon aloittamisen osakeannilla alkuvuodesta 2018.

Etsimme kumppaneita sekä alkuvaiheen rahoitusta.

Mikko Laajola

Founder