Joukkorahoitus

rahoituksen haku

Joukkorahoitus

oukkorahoitus on yksi yrityksen rahoitus muodoista. Joukkorahoitusta kannattaa harkita kun yritys tähtää kasvuun tai vaikkapa miettii uuden tuotteen lanseeraamista. Joukkorahoitus ei ole pelkästään “rahankeruuta” vaan hyvin toteutettu joukkorahoituskamppanja on tärkeä osa yrityksen markkinointia ja onnistuneella joukkorahoituskamppanjalla voi olla merkittävä vaikutus myös yrityksen myyntiin.

BAF on mielellään mukana sparrailemassa sinunkin joukkorahoituskamppanjaa tai jos tarvitset enemmän apua meidän verkostosta löytyy varmasti paras teami toteuttamaan sinunkin joukkorahoituskamppanjasi. Niinkuin kaikissa yrityksen rahoitus ratkaisuissa liikkeellä kannattaa olla ennenkuin on kiire. Mielestämme joukkorahoitus ei myöskään sulje pois yrityksen muita rahoitus vaihtoehtoja vaan enemmänkin täydentää niitä.  Ota yhteyttä kun haluat tietää lisää. Käymme aina läpi yrityksesi rahoitusmahdollisuudet kokonaisuutena ja pidämme sinun puolia rahoitus neuvotteluissa.

SIJOITUSPOHJAINEN JOUKKORAHOITUS

Sijoitusmuotoisessa joukkorahoituksessa palveluntarjoaja tarjoaa rahoitusta hakevalle yritykselle mahdollisuuden hankkia yrityksen arvopapereihin (mm.osake ja joukkovelkakirjalaina) sijoittavia sijoittajia ja yleisölle mahdollisuuden merkitä tai ostaa näitä arvopapereita palvelun kautta.

Sijoitusmuotoisessa joukkorahoituksessa tulee ottaa huomioon toiminnan mahdollinen luvanvaraisuus ja muu sijoitustoimintaa koskeva sääntely, kuten esimerkiksi velvollisuus laatia arvopaperimarkkinalain mukainen esite ja arvopapereiden tarjoamiseen liittyvät muut tiedonantovelvollisuudet.

PRE-SALES MUOTOINEN JOUKKORAHOITUS

Pre-sales eli ennakkomyynti pohjaisella joukkorahoituksella tarkoitetaan kamppanjaa, jossa rahoittajat saavat symbolisen vastikkeen, kuten mahdollisuuden osallistua rahoittamaansa kulttuurikokemukseen tai tuotteen, joka on kehitetty ja valmistettu kerätyillä varoilla. Pre-sales tyyppinen joukkorahoitus sopii erityisen hyvin yrityksille jotka haluavat tavoittaa suuren joukon kuluttajia ja samalla myös markkinoida uutta tuotetta heille.

LAHJOITUKSIIN PERUSTUVA JOUKKORAHOITUS

Seuraamme mielenkiinnolla myös rahankeruu lain kehittymistä ja sen vapautuessa tulemme tuomaan myös tämän tuotteen avoimemmin Suomen markkinoille. Tällä hetkellä voimme toteuttaa varankeruu kamppanjoita suomalaisille tahoille joiden rahankeruu lupaan Business Angels Finland Oy(PocketVenture) on merkitty. Ota yhteyttä ja autamme mielellämme jo heti kamppanjan alkuvaiheessa niin yrityksiä kuin yhteisöjäkin.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vastaa