E-BOAT OY – ympäristöystävällisen ja kohtuuhintaisen sähköveneilyn edelläkävijä

0
834
eboat sähkövene

Olemme ensimmäisten joukossa valmistamassa sarjatuotantoisia sähköveneitä, jotka pystyvät kilpailemaan hinnassa ja käyttöominaisuuksissa polttomoottoriveneiden kanssa.

Panostamme voimakkaasti sähköveneiden ja niihin sopivien innovatiivisten latausratkaisujen kehittämiseen. Tavoitteenamme on nopea kansainvälistyminen ja rakennamme kattavaa maahantuojaverkostoa Eurooppaan; pääkohteina Pohjoismaat ja Välimeren alue. Veneitä tekee innostunut ja ammattitaitoinen joukko, jonka johtoryhmässä on vankkaa kokemusta niin veneiden suunnittelusta kuin kansainvälisestä markkinoinnistakin.

https://www.e-boat.fi/

Yhtiön toiminta on käynnistetty, prototyypit kehitetty ja koetuotanto aloitettu oman pääoman sijoituksella, pankkilainalla sekä erilaisilla kehittämis- ja kansainvälistymisavustuksilla.
Kehitys- ja kasvuvaiheen toiminnan varmistamiseksi vahvistamme käyttöpääomaa myös yleisellä osakeannilla. Välittömäksi rahoitustarpeeksi arvioimme noin 450 000 euroa käytettäväksi pääosin tuotekehitykseen sekä sarjatuotanto- ja vientivalmiuksiin. Rahoituksesta kaksi kolmasosaa katetaan osakeannilla ja loput tulorahoituksella ja/tai lainalla. Tuotannon ja myynnin päästyä täyteen vauhtiin, odotamme jo vuonna 2022 liikevaihdon ylittävän 800 000 € ja käyttökatteen 160 000 €.

Sijoita ympäristöystävällisen veneilyn tulevaisuuteen ja tutustu avoinna olevaan E-Boat Oy:n osakeantiin!

Osakeantimme on avoinna yhtiökokouksen päätöksen mukaisesti 31.12.2019 asti ja siinä lasketaan liikkeelle enintään 32000 B-osaketta hintaan 10 euroa / osake. Osakkeita voi merkitä 10 kappaleen erissä ja minimiosto on 1 sarja (10 osaketta = 100 euroa). B-osakkeilla ei ole äänioikeutta, mutta oikeus yhtäläiseen osinkoon kuin A-osakkeilla. Osinkotuotoksi arvioidaan 6% jo vuonna 2021 ja sen odotetaan lähes kaksinkertaistuvan seuraavana vuonna.

https://www.e-boat.fi/osakeanti/