Juhlavuoden kunniaksi järjestämme BAF Live! #Suomi100 tapahtuman.

BAF Live! on sijoittajille ja kasvuyrittäjille suunnattu verkostoitumistapahtuma. Tapahtumaa on järjestetty 35 kertaa mm. Britannian ja Saksan suurlähetystöissä, sekä ympäri maailmaa mm. New Yorkissa ja Tokiossa.

Yritysten merkitystä suomalaisen hyvinvoinnin perustana ei voi vähätellä. Haluamme kunnioittaa ja nostaa esille miten suomalaiset yritykset ovat luoneet hyvinvointia 100-vuoden ajan ja miten tulevaisuudessa voidaan yhdessä rakentaa uusia menestystarinoita.

Ohjelma:

14.12.2017 Ravintola Kaarle XII, ohjelma alkaa kello 19.00 saavuthan hieman ennen.

18:30 Ovet aukeavat ja verkostoituminen alkaa

19:00 Tervetuloa – ohjelma alkaa.

19:15 Ambassador of Sweden Mr Anders Ahnlid

19:25 Business greetings from Estonia Adam Rang(head of Estonian e-residency)

Verkostoitumistauko

20:15 Power Pitching. 6(max8) yritystä esittelee omaa toimintaansa sijoittajille. (hae mukaan lähetä hakemuksesi(lyhyt artikkeli/pitch) jonka voimme julkaista sivuillamme ja yritystäsi kuvaava kuva osoitteeseen asiakaspalvelu(a)businessangels.fi)

Verkostoitumistauko

21:00-21.30 Loppuyhteenveto ja parhaan Pitchauksen arvonta. Omaa suosikkiasi voit äänestää alla painamalla suosikki yrityksesi ilmoituksen sivulla tykkää.

21.30- BAF Live! jatkot/Kallen torstai bileet

Haluatko olla osa tapahtumaa?

Haemme start-up -, ja kasvuyrityksiä esittelemään hankkeita! Lähetä meille yrityksesi teaseri ja artikkelikuva s-postilla ja olet mukana tavoittelemassa PowerPitching paikkaa. (julkaisemme tiedot sivuillamme, aineisto minkä lähetät meille tätä varten on oltava vapaasti jaettavissa myös sosiaalisessa mediassa)

VIP-lippu sisältää, narikan, istumapaikan VIP-alueella, iltapalan ja kuohuvaa. VIP-lippu sisältää myös osallistumisen käsintehdyn #Suomi100 juhlapuukon arvontaan.

#Suomi100 Puukko on valmistettu alustaloppuun saman puukon tekijän tekemänä. Terä on taottua erittäin laadukasta hiiliterästä ja se on suunniteltu vuolukäyttöön ei vain koristeeksi. Kädensijä on öljyttyä visakoivua ja heloissa korostuu #suomi100 teema. Poronluuta ja kruununa kanta leijonin koristeltuna 😉 Tupessa sama visakoivu kruunaa viimeistelyn.

suomi100 puukko

YRITYKSIIN JOTKA HAKEVAT MUKAAN POWER PITCHING KILPAILUUN PÄÄSET TUTUSTUMAAN ALTA.

KIITOS TUESTA – YHDESSÄ RAKENNAMME MENESTYVIÄ SUOMALAISIA YRITYKSIÄ

Nasdaq
luottorahoitus yrityslaina
nordea joukkorahoitus
JAA
Edellinen artikkeliMineGenics
Seuraava artikkeliHeavyweight Rex