Aurinkoenergiatuotteiden maahantuonti sekä vienti US ja EU.

0
909

Olemme 2017 perustettu aurinkoenergiatuotteiden maahantuontiyritys, jolla on yksinoikeus useaan suureen yrityksen tuotteisiin. Yrityksessä on tällä hetkellä kolme omistajaa sekä kaksi työntekijää. Yksi omistajista toimii yrityksessä täysipäiväisesti, sekä muut omistajat siirtyvät yritykseen täysipäiväiseksi, kun kasvu on saatu riittävään vauhtiin.

Tärkein tuotteemme, jolla ei ole vielä kilpailijoita on aurinkoenergialasit. Aurinkoenergialasit tulevat tulevaisuudessa korvaamaan suuren osa laseista, joita esimerkiksi käytetään rakennuksissa joissa on paljon lasipinta-alaa. Nykyään rakennuksista velvoitetaankin tekemään mahdollisimman energiatehokkaita. Suomessa ikkunoiden osalta olemme tehneet Lasiyrityksen kanssa yksinoikeus sopimuksen, jolla kyseinen yritys sitoutuu ostamaan tuotetta meiltä yli 3 miljoonan euron vuositasolla.

Tavoite on saada vähintään vastaavanlaisia sopimuksia joka EU maassa.  Ikkunoilla on valtava potentiaali, koska niillä pystytään korvaamaan esim.parvekelasitukset ja julkisivuissa käytetyt lasit. Euroopassa lasi on myös uusi, joten kasvunäkymät ovat hyvät. US-markkinoille on varastot ja markkinointi valmiina omalla brändillä oleville tuotteille. Lisäksi meillä on tulossa erittäin laadukas ja markkinoiden edullisin invertteri seinäakulla markkinoille, joka muuttaa sähkön varastoinnin yksityisellä omakotitaloudella kannattavaksi. Tuotteet löytyvät sivuiltamme www.aurinkosahkoa.com.

Tarvitsemme rahoitusta, jotta pystymme vastaamaan kysyntään sekä  nopean kasvun mahdollistamiseksi ennen kuin tuotteille tulee kilpailua. Lisäksi US-markkinolille tarvitsemme rahoitusta varaston täyttöön.

Mika Kuosmanen

Figmentor Oy

mika.kuosmanen@figmentor.fi

0505747299