Älykylä® – New Way Of Smart Living

0
670

ASV Arctic Smart Village Oy on yhteiskunnallinen yritys, jonka tavoite on kehittää erityisesti harvaan asuttua aluetta, mutta myös asumista yleisesti. Yritys on raikas esimerkki siitä, miten asioita uudella tavalla ajattelemalla voidaan luoda perinteisillekin sektoreille aivan uudenlaisia tuotteita. Rakentaminen ja asuminen voidaan uudistaa, jos halutaan!

Älykylä® -tuotteemme on uusi asumisen kokonaisratkaisu. Asumisosuuskuntaan pohjautuvassa mallissa rakentaminen ja asuminen on korkeatasoista, mutta taloudellista. Olemme ainoa yritys tulevaisuuden kasvavilla markkinoilla, joka on määrätietoisti etsinyt ratkaisua harvaan asutun alueen elinvoimaisuuden kasvattamiseen asumista kehittämällä.

Älykkyys on meidän mielestämme muutakin kuin digiä. Älykkäät ratkaisut on ulotettu rahoituksen, turvallisuuden, yhteisöllisyyden ja asumisen helppouden, sekä elinkeinoelämän kentille. Ratkaisussamme pääsee pienellä omarahoitusosuudella uuteen kotiin. Se sopiikin niille, joilla on korkea kynnys omistusasumiseen (Hannu Rossinlahti, ARA).

Lisätietoja www.alykyla.fi ja www.arctic2020.fi