3D palapelit, kaksi ensikertalaista nuorta opiskelija-yrittäjää

0
726

Tervehdys Gabriel,

En tiedä onko tämä oikea paikka kirjoittaa, mutta kirjoitan silti. 

Olemme kaksi kauppakorkean yliopistolaista (26v ja 25v), jotka pyörittävät verkkokauppaa nimeltä 3dpalapelit.com. Olemme tehneet sitä viimeiset 6kk. Tämä on meidän ensimmäinen yritys.

Etsimme mentoria tai rahoittajaa, pro bono hyväntekijää, tai yritysmaailman kummisetää kuka näyttää pojille miten ne hommat oikein tehdään.

Tähän mennessä olemme myyneet 31 ihmiselle yhteensä 1934€ edestä palapelejä viimeisen muutaman kuukauden aikana. Orgaanista liikennettä meillä on vain mikro-osa (muutama kanta-asiakas). Suurin osa on Facebook ja Google kampanjoista. Konversio rate hyvin pieni (0,3%).

Käytännössä olemme molemmat oppimisen haluisia, teknisesti taitavia nörttejä, jotka ovat valmiita menemään tässä yrittämisessä vaikka katkeraan loppuun asti. Heräämme joka aamu tekemään muutama tunti yrityksen eteen, ja se tuntuu huvilta ennemmin kuin työltä. Heikot puolet: ihmissuhteet ja verkosto.

Meidän rahalliset ammukset alkaa hiipumaan. Olemme sijoittaneet omaa rahaa parin tonnin verran: pieneen varastoon ja mainontaan. Suurimman osan tuotteista myymme tukun kautta suoraan kuluttajalle (dropshipping). Facebook kampanjat on kääntymässä voitolliseksi, mutta ne pähkinät mitä me heitellään niihin tuntuu raskailta opiskelijan kukkarossa, (n. 200-300e kuussa).

Tuu jutskaamaan meille yrittämisestä, kertomaan mitä sä teet, viisauksia ja sananlaskuja. Mitä tahansa millä saadaan laajemmin kosketusta yritysmaailmaan ja sen ihmisiin, kuin pelkän verkkosivun kautta.

Yst. terveisin,

Niko